Wie is Joke

Mijn naam is Joke Snijder. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Wij wonen in Vinkega, aan de rand van Friesland, tegen de grens aan van Drenthe en Overijssel.

Mijn verleden als werknemer heb ik doorgebracht in de gezondheidszorg. Daar heb ik diverse functies gehad, maar heb er vanaf 2007 voor gekozen om mijn eigen praktijk te starten.

Ik heb Reiki 1 en 2 gevolgd. Dit was interessant, maar daar ik vond er niet wat ik zocht. Na verloop van tijd had ik het wel gevonden in de vorm van NEI-therapie. Ik vond een geschikte en betaalbare cursus bij Lenie van Klink in Heerhugowaard. Daar heb ik de NEI-basis- en de vervolgcursus gevolgd.

Waarom nu met Hart en Handen?
Voor de NEI  ben ik zoekende geweest naar een andere manier van genezen. Twee van onze drie kinderen hadden bijvoorbeeld eczeem en werden niet voldoende behandeld door de reguliere gezondheidszorg. Het symptoom werd wel bestreden, maar niet de oorzaak. Via via kwam ik in contact met de NEI-therapie. Hier heb jarenlang met prachtige resultaten mee gewerkt. Maar ook mijn ontwikkeling ging door en ik kwam erachter dat ik de NEI als middel niet meer nodig had om mensen te kunnen helpen. Ik werk nu veel meer op mijn intuïtie en vanuit mijn eigen kracht. Dus therapeut vanuit mijn hart, met behulp van mijn handen!