Wat kan ik voor je doen?

Loop je vast in je privéleven of bij het werk en je wilt dit graag veranderen, maar je weet niet hoe? Dan is het fijn dat er iemand naar je luistert en met je meekijkt, en die je weer op weg helpt. Mensen die bij mij in de praktijk komen hebben klachten van verschillende aard. Het kunnen lichamelijke, psychische of mentale klachten zijn. Maar er is één belangrijke overeenkomst. De klachten die zij hebben komen vaak voort door stagnatie in hun systeem.

Maar wat is nu je systeem? Feitelijk bestaat je systeem uit je lichaam, je chakra’s en je aura. Maar om het duidelijker te maken kun je het vergelijken met een boom. De boom heeft wortels die onder de grond zitten; je systeem. De wortels vertakken steeds weer en verder, dus hun invloed is groot. Zij bepalen hoe je als boom (mens) groeit en ontwikkeld. Of dat je juist stagneert in je groei omdat er knelpunten zitten in de wortels. Die knelpunten zorgen ervoor dat je energie niet goed door kan stromen, met als gevolg dat je blokkeert. Wil je daadwerkelijk iets veranderen dan moet je dus bij die wortels beginnen.

En daarmee ga ik aan de slag. De klachten die voortkomen uit stagnatie, daar help ik je vanaf. Daarnaast maak ik je bewust van de dingen die je onbewust doet of in stand houdt.

De klachten die voortkomen uit stagnatie daar help ik je vanaf door het werken met de spiertest of je energetisch behandelen. Dit verschilt per keer. Soms maak ik gebruik van testbuisjes van onder andere, Sano-concept of Alfytal. Ik schrijf géén middelen voor, maar gebruik de testbuisjes alleen om een blokkade beter op te kunnen ruimen. Daarnaast werk ik met de symbolen van Sonia Bos. Deze symbolen gebruik ik ook om een blokkade beter op te kunnen ruimen. Daarnaast geef ik ze wel eens mee, om je ondersteuning te bieden na een behandeling.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!