Ervaringsverhalen

Hieronder staan een aantal ervaringsverhalen. Deze verhalen zijn met toestemming van betrokkenen gepubliceerd.

Ik kan het een ieder aanraden die wel eens met zichzelf in de knoop zit, het brengt je misschien wel tot verrassende ontdekkingen!

Ik ben bij Joke gekomen omdat ik een aantal dingen die gebeurd zijn, en nog steeds plaats vinden, een plaatsje wilde geven. Ik was best wel sceptisch, ook omdat ik Joke persoonlijk ken en het best lastig vond om mezelf zo ” bloot te geven “.
Ik was dan ook best wel nerveus de eerste keer. Maar zo zittend in de praktijk werd ik rustig en door de vragen van Joke en het bewust nadenken vergat ik al snel dat het eng was. Al pratend en denkend zijn we samen een heel eind gekomen. Ik werd me bewust van het feit hoe ik op dingen en situaties reageer. En ook waarom ik dan zo reageer. Joke kwam vrij snel tot de kern en daar zijn we mee bezig gegaan. Ik ben er in totaal vier keer bij Joke geweest en het heeft me veel opgeleverd. Als eerste dat ik ben wie ik ben en dat ik reageer zoals ik ben. Bewust zijn wie je bent en dat het goed is zoals je bent.  Ten tweede heeft het mijn kijk op het leven, familie en vrienden ook veranderd. Er gebeuren nou eenmaal dingen die je niet altijd in de hand hebt en dat is ook goed. Je kan niet de last van alles zelf dragen. Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen en dat ik blij mag zijn wie ik ben.

Kortom: leef je eigen leven!
Anoniem

Dankzij Joke weet ik nu wat ik wil!

Joke is een warme persoonlijkheid erg betrokken en heeft vele inzichten. Je voelt je direct op je gemak. Ik was zoekende in mijn loopbaan en zeer onrustig in mijn hoofd. Eerst vond ik het wel wennen als nuchtere ‘boer’.  Maar Joke doorbrak gemakkelijk deze nuchterheid op een zacht confronterende manier.

Joke heeft mij met mijn zoektocht geholpen vanuit het onderbewuste naar het bewust niveau. Blokkades die we tegenkwamen hebben we doorbroken. De resultaten waren ook snel te voelen. De sessies waren zeer aangenaam en wisten me te raken. Ze hebben me sterk geholpen om weer verder te kunnen.

Anoniem

Wat betekent Joke voor mij?   

In de loop van de jaren ben ik regelmatig voor een behandeling bij Joke geweest met verschillende klachten. Wat mij het meest heeft geholpen is dat ik steeds meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leven en mijn eigen functioneren. De puzzelstukjes vallen op hun plek. Het heeft me geleerd anders te kijken naar mezelf en vandaar uit keuzes te maken in mijn leven. Dat betekende soms voor mij het vertrouwde loslaten en een nieuwe weg inslaan. De goede en fijne gesprekken met Joke hebben daar zeker toe bijgedragen.

Joke is een warme persoonlijkheid waar je jou als cliënt veilig voelt. Je mag er zijn zoals je bent. Ze straalt rust uit, is integer maar is ook doortastend en duidelijk.

Wat voor mij belangrijk is dat er door middel van NEI iets in gang wordt gezet, je klachten verdwijnen of er vindt een verandering, verschuiving in jezelf plaats, het is en blijft uiteindelijk aan jezelf of je er iets mee doet!

Marga